Auto, motor en brommerrijbewijs halen

” Bij Autorijschool Inter ben je tijdens je rijopleiding verzekerd van vertrouwen, ervaring en zekerheid om succesvol te slagen voor je rijbewijs en theorie. “

Autorijopleiding Categorie B

Autolessen voor rijbewijs B categorieAutorijden geeft je flexibiliteit wanneer je vervoer nodig hebt om van A naar B te reizen. Een autorijopleiding kan gevolgd worden Wanneer je 16,5 jaar of ouder bent. Voor het praktijkexamen moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Rijopleiding.nu regelt theoriecursussen door heel Nederland voor leerlingen die heel snel voor het theoriecertificaat willen slagen. Wij werken samen met bewezen theoriecentrums door heel Nederland die een slagingskans bieden van 99%. De autorijopleiding bestaat uit een aantal autorijlessen, proefexamen en het praktijkexamen. Wij analyseren je rijgedrag, rijervaring en inzicht om in te schatten hoeveel lessen je nodig zult hebben.

Motorrijopleiding Categorie A

Motorrijden kent veel vrijheid in het verkeer en drukke verkeersomstandigheden. Steeds meer mensen kiezen voor een rijopleiding voor motorrijbewijs. Een motorrijopleiding bestaat uit twee delen voor opleiding en examen zoals voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD). De onderdelen uit deze twee examens bestaan uit een aantal aandachtspunten zoals voertuigbeheersing, achtje draaien, slalom oefeningen en rijden in het verkeer met microfoon contact tussen leerling en rijinstructeur.

Scooter/Bromfiets Categorie AM

De rijopleiding voor Bromfietsrijbewijs bestaat uit een theorie en praktijk onderdeel. Wil je slagen voor het theoriecertificaat dan kan Rijopleiding.nu de theoriecursus en CBR theorie-examens regelen. De rijopleiding voor bromfiets/scooter bestaat uit een aantal onderdelen zoals voertuigbeheersing, hier kun je denken aan het starten, wegrijden, schakelen, sturen en remmen. Wanneer deze onderdelen beheerst worden kan er in het verkeer gereden worden waarbij je het kijkgedrag, houding in het verkeer en manier van rijden goed leert.